RETRAITES in la BIANCHINA   

La Bianchina is een veilige en vertrouwde omgeving waarin je in rust aandacht kunt besteden aan jezelf. Wij brengen je individueel of in een kleine groep in een situatie waarin je jezelf van het dagelijks leven kan terugtrekken en nieuwe energie kan opdoen. Daarbij maken wij gebruik van alles wat La Bianchina biedt: haar ritme, haar mensen, haar dieren en de natuur. Je wordt persoonlijk begeleid en hebt geen enkele ervaring nodig. Voorwaarde is dat je verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en je
open stelt voor nieuwe ervaringen.


Je retraite bij ons is voor de rest van je leven: Wij besteden ruimschoots aandacht aan hoe je de vruchten van een retraite kan meenemen.

 

Klik op de links hieronder om meer te lezen over de verschillende retraites.

 

THUISKOMEN BIJ JEZELF..., vrouwenretraite

 

TIME OUT, een persoonlijke onthaastingsretraite op je lijf geschreven. Periode: het hele jaar op afspraak.

 

TORNARE ESSERE UOMO, een week voor mannen om terug te keren naar de essentie van het leven.

 

Individuele COACHING en HOLISTISCHE COUNSELING, in en met de natuur. is voor iedereen die een nieuwe weg wil inslaan, contact wil maken met eigen gevoelens en intuïtie, naar zijn of haar innerlijke stem wil luisteren, antwoorden zoekt op bepaalde vragen, onbruikbare gewoontes wil loslaten zoals stress, angst, depressie, burn out of relatieproblemen, en hier een week voor uit wil trekken om deze transformatie de kans te geven zich te manifesteren. De natuur is daarbij van onschatbare waarde. Periode: het hele jaar op afspraak.