Over de verblijfsmogelijkheden van la Bianchina

 

Coaching, retreat, mindfulness en Slow holidays programma

 

La Bianchina is een paradijsje in het midden van Italië voor diegene die rust en stilte willen, geen comfort verwachten en van eerlijkheid en een liefdevolle benadering houden. Nazzaro en Jolanda zijn de hoeders, beschermers en bewaarders van deze prachtige locatie. Doordat het op krachtige energielijnen ligt, is het een geweldige plek om jezelf weer helemaal op te laden. Hiervoor zijn verschillende verblijfsmogelijkheden gecreëerd. Het is ook mogelijk wanneer u geen gast bent, om op afspraak in la Bianchina (vegetarisch) te eten of u in te schrijven voor een mindfulness wandeling.


De inhoud en aard van ons programma komt voort uit onze holistische instelling. Zo kun je hier één van de retraites en mindfulness-programma’s volgen, kiezen voor een speciaal verblijf of verblijven op basis van Bed & Breakfast, We werken individueel of met kleine groepen of gezinnen om persoonlijke aandacht te garanderen.  De opbrengsten van ons programma gebruiken we om de natuur in en rondom La Bianchina te behouden.


Klik hier om te weten hoe anderen hun verblijf bij ons hebben ervaren.


Klik op de bovenstaande links om meer te lezen over de verschillende programma-onderdelen.

 

Aansprakelijkheid

Vanuit onze visie dat je verantwoordelijk bent voor jezelf, zijn wij niet aansprakelijk voor de schade die je zou kunnen ondervinden tijdens een holistische counseling en coaching retreat, een van de retraites of mindfulness vakanties, een workshop, een cursus, een training of een verblijf in la Bianchina.


We hopen je een ‘benvenuto’ (welkom) te geven op la Bianchina! 
Jolanda en Nazzaro