Welkom bij la Bianchina

’s Ochtends wakker worden door de roep van de koekoek, de Vlaamse gaai die probeert het fruit uit de bomen te stelen en daar al zijn vindingrijkheid voor gebruikt of door de nachtegaal die zijn prachtige stem niet alleen ‘s nachts laat horen.

Zwaluwen scheren langs, zodat je wel naar hun vliegkunsten moet kijken. Hoog aan de hemel zijn roofvogels op zoek naar hun prooi.

 

Hier zie je de hop met zijn mooie kuif en kleuren, er zijn cicaden en krekels, je hoort vrolijk gekwetter van vele vogeltjes, waaronder de koolmees die hier met recht de levende mees wordt genoemd.

 

In het landschap voor ons huis zien we regelmatig rondscharrelende wilde zwijnen en horen we soms de roep van een ree of het geblaf van vossen. Fazanten testen je hart als ze onverwachts, onder luid gekakel voor je voeten opvliegen.

De honden houden de wacht en willen liefst als beloning een aai over hun kop. De katten houden het huis muisvrij.

 

Vele geuren komen je tegemoet, zoals die van de wilde kamperfoelie, jasmijn, lavendel, tijm en brem. Zonnebloemen lachen je toe, er zijn velden met klaprozen.

Je ziet insecten die uit de oertijd lijken te komen in talrijke, ondenkbare vormen. ’s Nachts zijn er de vuurvliegjes die langskomen, terwijl je naar de maan en de sterren kijkt.

En zo is er nog heel veel meer waar je nooit genoeg van krijgt...

 

Dit is la Bianchina, een krachtige en energetische lichtplek. Een bijzondere plek om je even terug te trekken uit het hectische leven en jezelf te horen. Door de eenvoud, rust en weidsheid die la Bianchina uitstraalt is dit een ware stilteplek en daardoor ook een ideale vakantieplek voor ons aanbod van mindfulness vakanties, retraites, holistische counselings en coaching. Ook hoog sensitieve mensen, HSP'ers voelen zich thuis bij ons. U kunt ook op basis van Bed&Breakfast bij ons verblijven. Uw verblijf bij ons helpt om dit stukje ongerepte natuur in stand te houden.

 

Wij hopen U welkom te heten in La Bianchina

 

Jolanda en Nazzaro.