Luisteren naar Stilte

 

4 - 9 juni 2013

 

6 dagen lopen in stilte in het groene hart van Italië
onder leiding van Gianvittorio Ardito e Jolanda van Dijk.

 

Luisteren naar stilte is een manier van je bewust bewegen in de natuur en het helpt om lichaam en geest te reinigen van toxines die zich hebben opgebouwd. Dit kan je dichterbij je authentieke zelf brengen.


Door in stilte de bossen, de valleien en de bergen van Umbrië te doorkruisen, maken we contact met onze innerlijke stilte. Naast dat we onze lichamen in de pauzes rust gunnen en versterken, bieden we je de mogelijkheid om door middel van meditatie je geest tot rust te brengen . Je innerlijke energie zal gevoed worden door middel van Qi Gong-oefeningen.

 

Deze cursus staat onder leiding van Gianvittorio Ardito, leraar Qi Gong, Taiji Quan, Taoïstische meditatie en natuurliefhebber, en Jolanda van Dijk, coach en wonend in historische boerderij La Bianchina in Umbrië. Zij heeft een uitgebreide kennis van de omgeving.

 

Programma

 

 

Informatie


De prijs voor een vijfdaagse is 550 Euro***, inclusief verblijf op basis van volpension (gedeelde kamer) en begeleiding. Exclusief reis, verzekeringskosten en persoonlijke uitgaven. De maaltijden zijn vegetarisch en worden volgens het slow food principe bereid.


* Inschrijvingen voor 31 januari 2013 ontvangen 10 % korting

** Elke deelnemer die iemand meeneemt, krijgt 10% korting op de cursus.
***Het is ook mogelijk om op een andere datum met een eigen groep te komen.

Je kunt eerder komen of langer blijven als je er opuit wil trekken om meer van Umbrië te ontdekken of gewoon om hier te zijn.

 

Wil je deze informatie doorgeven aan eventuele belangstellenden?

Bij voorbaat dank en we hopen je een benvenuto 'welkom' te geven op la Bianchina,

 

Gianvittorio, Jolanda e Nazzaro