een weekje voor jezelf in het groene hart van Italië

Thuiskomen bij jezelf

 

Heb jij behoefte aan een week zonder stress?

Wil je even alleen aan jezelf te denken?

Wakker worden zonder enige verplichting?

Dat kan in het groene hart van Italië

 

23 - 29 augustus 2013

Deze week is vooral bedoelt om te genieten van de rust en de stilte. Om loslaten van alles wat je niet meer nodig hebt. Om te ademen, heerlijke geuren op te snuiven, genieten van lekker eten wat voor je klaargemaakt wordt en andere op een ontspannen manier te leren kennen.

 

Langzaam gaan we meer in de verstilling door ademhalingsoefeningen, massages, meditaties en wandelingen. En als we bij de stilte aangekomen zijn gaan we ontdekken hoe we ons authentieke zelf, deel van ons leven kunnen laten uitmaken, ook als we straks weer terugkeren naar ons dagelijks leven.


Er wordt altijd in kleine groepjes gewerkt zodat er makkelijker een veilige en vertrouwelijke sfeer ontstaat waar veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Heb je behoefte aan een persoonlijk coaching gesprek dan is dat ook mogelijk.


Kernwoorden zijn; autenticiteit, vertrouwen, openheid, respect, eerlijkheid, uitrusten, loslaten, onthaasten, stil worden, bezinning, bewustwording, helderheid, verbinding, verdieping, healing, genieten, vitaal en vrolijk.

 

Deze week zijn we op la Bianchina, een krachtige en energetische lichtplek.
Alles is hier slow en dit helpt je om je in alle rust te focussen op wat jij nodig hebt om jezelf weer op te laden en om in contact te komen met je innerlijke bron.

 

De begeleiding van de retraite is in handen van Jolanda van Dijk.

 

De Italiaanse gastheer en kok in deze dagen is Nazzaro Maggi.

 

Klik hier voor algemene informatie

 

Je kunt deze retraite volgen op donatie basis. Klik hier voor meer informatie.

 

We hopen je een ‘benvenuto’ (welkom) te geven op la Bianchina,

 

Jolanda e Nazzaro