Bed & Breakfast

 

Wilt u een vakantie in de natuur doorbrengen, onthaasten en tot u zelf komen, of bent u bezig met een slow travel in Umbrië en zoekt u daarvoor voor een of meerdere nachten een kamer?

 

Zoekt u een vakantieverblijf waar ook vegetarisch gekookt wordt?

 

In onze authentieke eco-boerderij, gelegen in een natuurreservaat, hebben we 4 ruime slaapkamers voor gasten Vanuit elke kamer kunt u genieten van een spectaculair uitzicht. In elke slaapkamer staat een tweepersoonsbed en is het mogelijk om een à twee eenpersoonsbedden toe te voegen.

 

Onze gasten kunnen gezamenlijk relaxen in de grote originele living.

 

In overleg kunnen wij voor u een picknickmand klaarmaken of kunt u met ons mee-eten. Uw maaltijden worden bereid volgens de Slow Food principes. En om dit nog eens extra te benadrukken, wordt er zoveel mogelijk op hout gekookt met producten van eigen bodem, wat een zeer bijzondere smaak aan het eten geeft. De kosten voor een maaltijd zijn vanaf 15 euro p.p. De kosten voor de picknickmand is afhankelijk van de wensen.

 

Wilt u het zelf eens proberen om op een houtkachel te koken met ingrediënten die u om u heen vindt? Kijkt u dan voor meer informatie op Koken met Nazzaro.

 

Onze prijzen zijn:


Tweepersoonskamer, inclusief uitgebreid ontbijt 27,50 euro p.p.p.n.*

Eenpersoonskamer, inclusief uitgebreid ontbijt 40 euro*

 

*blijft u één nacht, dan brengen wij 15 euro extra in rekening

*In het hoogseizoen, juli, augustus, Pasen en kerstperiode verhogen we de prijs met 10 euro

 

Aansprakelijkheid


Vanuit onze visie dat je verantwoordelijk bent voor jezelf, zijn wij niet aansprakelijk voor de schade die je zou kunnen ondervinden tijdens een holistische counseling en coaching retreat, een van de retraites of mindfulness vakanties, een workshop, een cursus, een training of een verblijf in la Bianchina.

 

We hopen u een‘benvenuto’ (welkom) te geven in la Bianchina,

 

Jolanda en Nazzaro