Je Natuur Leven

 

Wil je je natuurlijke kracht voelen?

Wil je luisteren naar jezelf en je omgeving?

Wil je wortelen in je ‘Zijn’?

 

Hou je van avontuur?

 

Kom naar de zesdaagse in juni of september in Italië van

 

15 - 21 juni  of  7 - 13 september 2013

 

Wat gaan we doen?

 

We staan ’s ochtends vroeg op om het spektakel van de zonsopgang mee te maken en de energie die daarbij vrijkomt de hele dag met ons mee te dragen.

Na het ontbijt trekken we door de bossen, de olijfboomgaard en gaan we de velden op waar we werken met zon, wind, wolken, aarde, bomen en geuren.  Al spelende met deze elementen geven we ons over aan onze interne bewegingstroom en laten we ons verrassen door nieuwe of vergeten impulsen.

 

Voor de lunch komen we terug in la Bianchina en na de lunch houden we siësta.

Aan het eind van de middag gaan we onze ontdekkingen van die dag vormgeven.

 

De groep bestaat uit maximaal 8 personen.

 

Kernwoorden: natuur & spiritualiteit, energiewerk, beleving, transformatie, ‘Zijn’, meditatie, mindfulness, verbinding, ceremonies, vitaal en vrolijk.

 

Waar?

 

We slapen op Podere la Bianchina, een authentieke, natuurvriendelijke, biologische boerderij die je midden in het Italiaanse heuvellandschap van Umbrië, tussen Perugia en Orvieto vindt. Het meer dan tweehonderd jaar oude huis heeft 15 hectare grond met oude olijfbomen, bos en velden waar we kunnen werken. Je vindt er oneindig veel ruimte, stilte natuurlijk leven én krachtlijnen. Hier zijn we in het groene hart van Italië, midden in een natuurreservaat waar je geen auto’s hoort.


Begeleiding

is in handen van Jolanda van Dijk.

 

Meer dan 10 jaar woon ik nu op la Bianchina. Het leven in de natuur is een grote leerschool voor me. Ik heb in deze jaren geleerd om met de natuurkrachten mee te werken, om mezelf te gronden, om mijn energie te laten stromen en om in contact te staan met de kosmos. Ook leerde ik om te genieten van alles wat er om me heen gebeurt én om in de verbinding met de natuur en anderen te komen, ik bij mezelf moet blijven.

In mijn werk met andere gebruik ik deze ervaringen. Ik benader mensen op een persoonlijke en intuïtieve manier. In mijn werk nemen adem, stiltes en spel een belangrijke plaats in. Ik werk met lichaam, stem, muziek en de natuur..
Mijn opleiding is begonnen in het theater waar ik vooral gewerkt heb met lichaamstaal, dans- en stemexpressie. Deze ervaringen en het leven in de natuur breng ik samen en verdiep ik in de opleiding tot holistisch counselor en de training geweldloze communicatie die ik op dit moment volg en hoop 2013 af te ronden.


De Italiaanse gastheer

 

en kok in deze dagen is Nazzaro Maggi. Hij kookt in deze dagen vegetarisch voor ons. Nazzaro kookt al volgens de richtlijnen van Slow Food lang voordat deze organisatie het levenslicht zag.

 

klik hier voor meer informatie over ons. 

 

Praktische informatie

 

6-daagse workshop


Aankomst vanaf 17:00 uur. Om 19:30 uur word je verwacht voor een aperitivo met aansluitend het welkomstdiner. De laatste dag eindigt na de gezamenlijke lunch.

 

De prijs voor een zesdaagse is 450 euro***, inclusief verblijf op basis van volpension (gedeelde kamer) en workshop. Exclusief reis, verzekeringskosten en persoonlijke uitgaven. De maaltijden zijn biologisch en vegetarisch en worden volgens het slow food principe bereid.

 

Weekendworkshop

 

Aankomst weekendworkshop vanaf vrijdagavond 17:00 uur. Om 19:30 uur word je verwacht voor een aperitivo met aansluitend het welkomstdiner. Op zondag eindigt het weekend na de gezamenlijke lunch. De prijs voor dit weekend is 180 euro**** , inclusief verblijf, maaltijden en workshop.


* Inschrijvingen voor 31 januari 2013 ontvangen 10 % korting

** Elke deelnemer die iemand meeneemt, krijgt 10% korting op de cursus.
***Het is ook mogelijk om op een andere datum met een eigen groep te komen.

****Voor informatie over de datum van de weekend workshop kun je ons mailen info@labianchina.info


Je kunt eerder komen of langer blijven als je er opuit wil trekken om meer van Umbrië te ontdekken of gewoon om hier te zijn.

 

We hopen je een benvenuto 'welkom' te geven op la Bianchina,

 

Jolanda e Nazzaro